Sammenlign dine lån

Forbrukslån

Det er så utrolig mange som nå tilbyr en eller annen form for forbrukslån eller på andre måter prøver å friste oss med en slags form for lån til en fornuftig eller høy rente uten sikkerhet. Om du trenger et billig forbrukslån kan det være greit å ha en viss anelse om hva som passer og hva som ikke passer når du er på jakten. Det kan også være greit å vite at det er forskjell mellom en bank og mellom sammenligningsider av forskjellige arter.

Banker

Det er ikke godt å si hva som er vanlig eller hva som er best når det kommer til aktørene i markedet. Mange av de som tilbyr lån er banker. Det er ganske naturlig da det er bankene som sitter på alle pengene. Man skulle kanskje tro at alle banker tilbyr penger til salgs og at alle banker tilbyr forbrukslån. Det stemmer ikke. Flere og flere av de mer tradisjonelle bankene tilbyr ikke forbrukslån som et produkt på sine websider. Om du gjerne skulle ha kjøpt noe annet enn et forbrukslån så er tradisjonelle banker veldig fine til veldig mye.

Hva som passer deg kommer jo som alltid veldig an på hva du trenger. Trenger du et lån som du ikke trenger å legge noe sikkerhet på bordet for å få? Da er forbrukslån lånet for deg som har et slikt behov. Om bankene er det beste stedet å starte er nok ikke helt riktig da det er viktig for deg at du får den beste renten som du kan få i markedet. Når du søker på lån hos en bank vil banken gi deg renten. Renten er hva den er og du står der med et tilbud fra en bank med en rente. Nå er valget ditt enten å godta dette tilbudet eller og heller ta turen til neste sted for å finne ut om du kan få et like bra tilbud eller kanskje bedre.

Sammenligningssider

Det som så ofte hender når du er på tur og har fått ditt første lånetilbud fra en bank er at du står der med tilbudet og lurer på om dette var det tilbudet du ønsket deg eller om det var et annet til bud som er bedre eller et tilbud som du gjerne skulle ha hatt. Tvilen rundt ditt ene tilbud begynner for å gnage når du er på jakt etter det beste lånet og det er ikke så mange som kan hjelpe deg med å finne dette gode tilbudet, med unntak av Sambla eller lignende sider. Når du er på jakt etter det beste lånet så må du faktisk få ganske mange tilbud slik at du kan luke ut det tilbudet som passer deg best. Finn derfor frem din datamaskin og start ved å gå på den rette hjemmesiden og la selskapet gjøre søket for deg. Før du vet ord av det så har du flere tilbud.